Carmen Amoraga, participa en una sessió de «WebinarsLANAU»

La Universitat de València ha creat aquesta iniciativa per a promoure la reflexió i el debat sobre els diferents sectors cultural

Cultura 23 de septiembre de 2020 Redacció
Webinars_LA_NAU_Slide_Interior_1180x200px
Cartel de la iniciativa «WebinarsLANAU». Universitat de València

Carmen Amoraga, directora general de Cultura i Patrimoni, ha participat en una de les sessions del projecte «WebinarsLANAU» organitzat per la Universitat de València. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure la reflexió i el debat entorn dels diferents sectors culturals i de la difícil situació a la qual fan front. La directora general ha volgut deixar constància i ha parlat sobre l'efecte multiplicador que posseeix la cultura en la societat.

En aquesta sessió també han participat la presidenta de la Unió de Periodistes, Noa de la Torre, i el vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño. Junts, han aprofitat per a defensar el paper que tenen els administracions «d’acompanyament als creadors, als espectadors i als empreses per a procurar l'estabilitat del sector cultural».

Finalment, també ha destacat que la inversió que fa l'Administració en cultura te un efecte multiplicador, perquè «moltes inversions xicotetes generin una gran inversió en conjunt i desencadenin una trencada d'inversions en altres sectors que són necessaris per dur a terme els activitats artístiques»

Te puede interesar
Lo más visto