L'escola d'adults de Nules inicia un nou curs amb ensenyament segur

Totes les modalitats d'estudi estaran disponibles malgrat la situació de pandèmia

General 24 de septiembre de 2020 Redacció
Inici curs FPA

L’escola d’adults de Nules ha iniciat el nou curs implementat un protocol d’ús de les instal·lacions i un pla de contingència per donar continuïtat a les activitats programades malgrat la situació de pandèmia provocada por la COVID-19.  L'escola prepara una amplia oferta educativa amb l'objectiu de ser un centre referent en formació dins de la comarca de la Plana Baixa.

Entre els cursos reglats, s’ofereix la possibilitat de finalitzar els estudis a les persones que van tindre que deixar-los per diferents motius. De manera que al centre FPA Nules es pot obtindre el Graduat en Secundària en horari vespertí, el que facilita el compaginar els estudis amb altres responsabilitats.

A l’inici d’aquest curs de Graduat en Secundària ha assistit la Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Nules i titular del Centre de FPA, Rosa Ventura qui ha animat els alumnes a no defallir fins a obtindre la graduació, vital per a una millor inserció en el món laboral, i ha repartit entre l’alumnat una mascareta i una motxilla per als llibres, obsequi de l’Ajuntament de Nules. 

A més del Graduat en Secundaria, el Centre FPA de Nules compta amb els Cursos de Preparació per a les Proves d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, sent l’únic centre d’adults que imparteix els dos cursos; i també amb el Curs de Preparació per a l’Accés a la Universitat per a majors de 25 i de 45 anys. Cal també destacar l’ampla oferta de cursos de valencià i anglès així com moltes activitats d'oci i temps lliure.

 “La matrícula per a aquests cursos relacionats amb el sistema educatiu oficial és gratuïta, per a que tothom puga millorar la seua formació i que els condicionants econòmics no signifiquen cap impediment”, comenta la regidora d’Educació, Rosa Ventura.

Te puede interesar
Lo más visto