Sanitat permet augmentar l'aforament dels concerts d'Amaral, Marlon i Martita de Graná a Borriana

Les portes s'obiriran a les 19 hores per a respectar els protocols de seguretat

24 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
borriana-cartel
Cartell dels concerts. Ajuntament de Borriana

L’Ajuntament de Borriana compta amb la aprobació de la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a realizar els concerts d’Amaral, Marlon i Martita de Graná que estan programats per aquest cap de setmana, específicament els dies 24, 25, 26 de setembre. 

Aquest matí el consistori ha rebut la resolució que argumenta que la Subdirecció General d’Epidemiologia, Vigilància de la Salut i Sanitat Ambiental de data 14 de setembre, considera la situación epidemiológica de Borriana de risc baix. Vist l’informe, la Direcció General de Salut Pública autoritza la cel·lebració dels concerts, encara que adverteix que si es produïra un canvi en la situació epidemiològica, aquesta autorització podrà ser revocada.

L’aprobació permet ampliar fins a 800 persones l’aforament dels concerts, per la cual cosa s’obri novament la venda d’entrades a través de la pàgina web wegow.com. Les portes d’accés al recinte s’obriran a les 19h per a respectar el protocol d’accés segur.

El consistori va decidir traslladar el recinte de concerts a les pistes d’atletisme del Complex Esportiu Municipal Llombai, amb l’objectiu, segons ha fet recalcament la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, d’oferir “encara major seguretat i adequar-se al màxim a les mesures sanitàries establides per les autoritats sanitàries”.

Lluïsa Monferrer ha subratllat que en les decisions respecte a la programació de les activitats “ha prevalgut en tot moment la seguretat sanitària ciutadana i sempre s’han atés les recomanacions de les autoritats sanitàries, apostant per la prudència i per evitar aglomeracions davant la situació actual”.

Per això, ha precisat, els concerts programats se celebraran en un espai segur i obert. Per gaudir dels espectacles és obligatori l’ús de les mascareta i cal utilitzar el gel alcoholitzat per a desinfectar les mans abans entrar, amb seients separats per una distància de més de 1,5 metres, amb un espai reservat per a persones de mobilitat reduïda i, en definitiva, hi ha que seguir estrictament les mesures necessàries de control i seguretat.

 

Lo más visto