El Consell construirà una rotonda entre Benicarló i Peníscola per millorar la seguretat

La rotonda se situarà en la intersecció de la N- 340 amb la Ratlla del Terme

General 24 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
rotonda340a_ratllaterme-680x365_c
Carretera Benicarló - Penyiscola. Castelló Extra

L’obra tan demandada per millorar la seguretat en la antiga N-340, per fi es durà a terme. La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que serveix per planificar l’execució de la rotonda entre les localitats de Benicarló i Peníscola. 

Xaro Miralles, alcaldesa de Benicarló, va anunciar ahir dimecres que la Conselleria de Politica Territorial, Obres Públiques i Mobilitat será l’encarregada de dur a terme la construcción de la rotonda. Aquesta s’ubicara a la intersecció de la carretera 340 amb la Ratlla del Terme. «Així m'ho ha confirmat el subdirector general de Mobilitat, Josep Llin, que s'ha compromés a redactar el projecte bàsic que concretarà la ubicació exacta de la rotonda i determinarà els terrenys que s'ocuparan», ha comentat Miralles. 

L’Ajuntament de Benicarló deurà realitzar les expropiacions, basades en el projecte bàsic, que siguen necessaries per poder posar els terrenys a disposició de la Conselleria. 

L’iniciativa de fer la rotonda va surgir dels contactes mantinguts entre Miralles i Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, al juliol. Ambos van expresar la necesitat de regular el trànsit i millorar la seguritat en l’accés més concorregut per accedir a la zona sud de Benicarló i al nord de Peníscola.  «Aquest es un encreuament perillós que diàriament suporta un gran volum de trànsit  i la rotonda millorarà notablement la seguretat», va concloure Miralles.

Te puede interesar
Lo más visto