Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda i Cambra de Comerç presenten un ambiciós pla per a atraure inversions internacionals i generar ocupacions

Presenten al sector empresarial la plataforma Onda Logistic per a posar en valor els avantatges competitius de la ciutat

Economía 24 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
FOTO-ONDA LOGISTIC

Onda Logistic és el pla d'acció més ambiciós d'aquest govern per a cridar al talent, atraure inversions i sumar noves oportunitats a Onda i a la província de Castelló”. Amb aquestes paraules ha definit l'alcaldessa, Carmina Ballester, l'ambiciós pla d'acció que ha elaborat l'Ajuntament al costat de la Cambra de Comerç de Castelló per a atraure inversions internacionals i generar noves ocupacions de qualitat a la ciutat.

Onda Logistic. Mediterranean Business Park és la marca que dóna nom a la plataforma creada per a conjuminar tots els avantatges competitius d'Onda i, alhora, convéncer a empresaris que Onda pot ser la seua millor inversió. Aquest Pla va associat a una estratègia de promoció internacional que arrancarà aquest mateix mes al Regne Unit.

Ballester ha sigut l'encarregada de presentar el projecte davant una representació d'empresaris de la província i entitats del sector ceràmic que s'han reunit, complint amb totes les mesures preventives, en el Centre per a l'Ocupació i Formació Monteblanco d'Onda. L'equip de la Cambra de Comerç, dirigit per la presidenta Lola Guillamón, s'ha encarregat de detallar les diverses accions que s'escometran. A més, també s'ha desplaçat a Onda per a conéixer de primera mà el projecte el president de la Coordinadora Espanyola de Polígons Industrials, Alejandro Saénz.

L'alcaldessa ha emfatitzat que “és l'hora d'Onda. És l'hora de sumar competitivitat a la nostra indústria. És hora de sumar més ocupacions. És hora de sumar qualitat, excel·lència i riquesa a la nostra terra. I per aquest objectiu naix Onda Logistic, la nostra gran plataforma d'inversió amb la qual donarem a conéixer el potencial empresarial de la nostra ciutat per tot el món”. Per part seua, Guillamón ha destacat que “amb aquesta potent iniciativa busquem posicionar Onda en el mapa mundial dels parcs empresarials i aconseguir atraure noves inversions que beneficien a tota la província de Castelló”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter