El PSPV-PSOE demana a l'alcaldessa d'Onda que abandone l'enfrontament i reclama un consens dels pressupostos de 2021

L'alcaldia de la localitat, dirigida pel Partit Popular, és acusada de no saber gestionar la situació d'excepcionalitat present

Política 24 de septiembre de 2020 Redacció
20-9-24 Onda pacto empleo Huguet

El PSPV-PSOE d'Onda reclama a l'alcaldessa popular de la localitat, Carmina Ballester, a “abandonar l'enfrontament i la crispació” i treballar per a “consensuar els pressupostos” de 2021. L'objectiu d'aquestes declaracions és un acord comú de les diferents forces polítiques de l'ajuntament. El portaveu del grup socialista municipal, Ximo Huguet, ha assenyalat: “No volem que el pressupost del pròxim exercici siga, novament, el corró de l'equip de govern del PP. Ens trobem a temps difícils i complicats, els socialistes som conscients d'aquesta situació i, per això, tendim la mà a l'actual govern municipal per a consensuar uns pressupostos que siguen l'inici de la recuperació econòmica a la nostra ciutat”.

El grup municipal socialista destaca que “la situació d'excepcionalitat en la qual estem requereix que els càrrecs en el govern i l'oposició treballen de manera constructiva i responsable. Així doncs, Huguet insta a realitzar mesures de xoc, tal com es va fer durant l'esclat de la pandèmia, i que es duga a terme, no com amb el pacte ‘Tots per Onda’.

El portaveu del grup ha afegit: “Estem sent testimonis de la falta de lleialtat de la dreta i a nosaltres i nosaltres ens toca donar exemple de responsabilitat, amb propostes per a la ciutadania, i traslladar el nostre relat inequívoc que la millor recepta per a superar aquesta pandèmia són les i els socialistes”.

Te puede interesar
Lo más visto