Arcadi España anuncia que l'aeroport de Castelló aconsegueix un acord per a la recepció de 16 aeronaus

El conseller destaca l'impuls d'un pol logístic i empresarial entorn de l'aeroport

General 24 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
fotoscastellon20150114175835

L'aeroport de Castelló fa un pas més en la seua aposta per la diversificació després d'aconseguir-se un acord que possibilitarà l'arribada d'una remesa de 16 avions per al seu estacionament i manteniment. El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España l'ha comunicat en el consell d'administració de Aerocas.

El conseller ha destacat l'aposta de la Generalitat per explotar totes les possibilitats que ofereix l'aeroport i per ampliar la seua cartera de serveis, sense renunciar a la seua orientació turística. També ha explicat que l'acord per a l'arribada d'aquests avions es produeix després que Aerocas signara recentment un contracte amb Brok-air Aviation Group perquè l'empresa desenvolupe, durant un període de 15 anys, les activitats de manteniment i estacionament d'avions. Arcadi ha destacat "la capacitat que està mostrant l'aeroport de Castelló per a adaptar-se a les necessitats del mercat, així com per a generar activitat i inversió, en un moment tan complicat per al sector de l'aviació a causa de la COVID-19".

A més, en aquest consell d'administració d'AEROCAS s'ha aprovat el nomenament de Blanca Marín com a nova directora general de la societat en substitució de Joan Serafí Bernat.

Te puede interesar
Lo más visto