La nova temporada de l’IVC comença demà al Teatre Principal de Castelló amb l’espectacle de dansa ‘Voronia’

El diumenge torna el teatre amb ‘Hombres que escriben en habitaciones pequeñas’

Cultura 25 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
3720d94d715ff35e34babf7a21249242
Teatre Principal de Castelló. Ajuntament de Castelló

El Teatre Principal de Castelló obrirà de nou les seues portes aquest cap de setmana per acollir la programació de la nova temporada de l'Institut Valencià de Cultura. La proposta que iniciarà la nova temporada d’arts escèniques és ‘Voronia’, una de les creacions més reeixides de la companyia de dansa La Veronal. La representació serà demà, dissabte 26 de setembre a les 20 hores. 

Aquesta representació és una de les nou que estan incloses en l’abonament de tardor del Teatre Principal de Castelló i també es poden adquirir entrades soltes a la taquilla i per internet. 

Els personatges d’aquesta obra s’endisen de manera simbolica a la cova més profunda del món, anomenada Voriona. La cova es converteix en una al·legoria del que no es pot dir on pren forma l'apassionada tendència de la humanitat a usar el pretext del bé i la innocència per a assolir tota mena de violència.

A més, el diumenge a les 20 hores tornarà el teatre amb 'Hombres que escriben en habitaciones pequeñas' d’Antonio Rojano, una comèdia que parla de contraespionatge i terrors moderns en la desesperació del temps que estem vivint. 

Te puede interesar
Lo más visto