L'aeroport de Castelló activa l'acord per a acollir 16 aeronaus

Blanca Marín ha estat nomenada nova directora general de la societat

Economía 25 de septiembre de 2020 Redacció
200924-aerocas_xl




L'aeroport de Castelló fa un pas més a la seva aposta per la diversificació. Aquesta vegada ha aconseguit un acord que permet l'arribada d'una remesa de 16 avions per al seu estacionament i manteniment. Així ho ha anunciat aquest dijous Arcadi España, conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat. També ha presidit el consell d'administració de Aerocas, on ha nomenat a Blanca Marín com a nova directora general de la societat en substitució de Joan Serafí Bernat.



El conseller insisteix en l'aposta de la Generalitat per explotar totes les possibilitats que ofereix la infraestructura i per ampliar la seva cartera de serveis. En aquest sentit, ha anunciat l'arribada a l'aeroport de Castelló de 16 avions Airbus A-321 per al seu estacionament i manteniment per part de l'empresa Brok-air Aviation Group.


Arcadi España ha explicat que l'acord per a l'arribada d'aquests avions és gràcies a l'acord signat entre Aerocas i Brok-air. Aquest acord estableix que la presència dels 16 avions durant 15 anys per al seu manteniment i estacionament en l'aeroport de Castelló. Segons ha afirmat, la companyia començarà en breus la construcció d'un hangar per al manteniment dels avions de 2.500 metres. La companyia espera que el projecte estigui finalitzat i llest per al seu funcionament a la fi d'any. El conseller ha destacat «la capacitat que està mostrant l'aeroport de Castelló per a adaptar-se a les necessitats del mercat, així com per a generar activitat i inversió, en un moment tan complicat per al sector de l'aviació a causa de la COVID-19»

Te puede interesar
Lo más visto