La connexió 5G arribarà a 16 municipis de Castelló abans de final d'any

El 72,7 % dels castellonencs tindran accés a aquesta nova xarxa de Telefónica

General 27 de septiembre de 2020 Redacció
consejos-comprar-moviles-segunda-mano

L'empresa de telefonia Telefónica, ha anunciat que implantarà la connexió 5G en 16 municipis de la província de Catselló abans de que finalitze 2020. Amb aquesta mesura, el 72,7 % de la població tindrà accés a aquesta xarxa mitjançant l'operadora Telefónica. Altres ciutats com Sagunt, Vila-real o Elx ja compten amb aquest servei.

La consellera delegada de Telefónica a Espanya, MªJesús Almazor, ha fet especial menció a la importància que té la Comunitat Valenciana en la implantació d'aquesta nova xarxa: "La Comunitat Valenciana ha sigut des del principi un escenari prioritari per als desplegaments del 5G Telefónica. Hui afermem el nostre compromís amb la Comunitat amb l'anunci del desplegament del 5G que fins i tot superarà la mitjana nacional”.

Almazor ha assenyalat que aquesta nova xarxa ofereix "una connectivitat ultraràpida, molt baixa latència i capacitat per a connectar a milions de dispositius de manera que la major part dels nostres objectes d'ús quotidià seran elements connectats entre si i amb nosaltres".

Entre les ciutats que tindran connexió 5G es troben Alcoi, Benidorm, Orihuela, Elda, Benicàssim, Borriana, Peníscola, Vinaròs, Buñol, Manises, Mislata, Paterna, Torrent o Xirivella, entre altres.

Te puede interesar
Lo más visto