Castelló va ser la província de la Comunitat amb major ocupació hotelera al mes d'agost

L'estada mitjana als hotels de Castelló ha passat de 3,9 a 3,1 dies

General 27 de septiembre de 2020 Redacció
Luz_Castellon-Castellon_de_la_Plana-Aussenansicht-350180_NoticiaAmpliada

Castelló va ser la província de la Comunitat Valenciana amb major taxa d'ocupació hotelera al mes d'agost amb un 58 % segons les dades de l'informe de Hosbec. No obstant, aquestes dades percentuals suposen un descens de 21,8 punts respecte a agost de 2019. En cuitats molt turístiques com Peníscola també s'han vist reduïdes les taxes d'ocupació hotelera passant a un 48,1 %, 10 punts per davall de la mitjana habitual.

Dades del mateix informe, assenyalen que les pernoctacions en hotels de la ciutat de Castelló també van caure un 54 % respecte a l'any anterior. A més, el 8% d'aquestes pernoctacions van ser de turistes estrangers, la qual cosa indica que un any més el turisme nacional va ser el més exitòs.

Una altra dada rellevant que assenyala l'estudi és la reducció de l'estada mitjana dels viatgers de 3,9 dies a 3,1 dies, encara que el descens també ha sigut menor que a la resta de províncies de la Comunitat.

Castelló per part seua, ha mantingut oberts un total de 191 establiments hotelers, amb 2.293 empleats, la qual cosa suposa un 41,9% menys de personal que a l'agost de 2019.

Te puede interesar
Lo más visto