La província de Castelló rep a 94 residents que s'incorporen als tres departaments de salut de la província

Ricardo Tosca: «Rebran una docència de qualitat i amb integració assistencial»

General 26 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1044249_1

Quasi un centenar de residents de Medicina, Farmàcia i Infermeria s'incorporen hui als hospitals de Castelló, Vinaròs i la Plana, així com en els respectius centres de salut de cada departament. El Departament de Salut de Castelló ha rebut a 70 residents nous. El grup de residents ha sigut rebut per l'equip directiu del Departament de Salut de Castelló, la presidenta de la Comissió de Docència, Flavia Pronzato i l'equip de tutors de cada especialitat, en una trobada celebrada en la sala d'actes de l'Hospital General Universitari de Castelló. El gerent, Ricardo Tosca, ha agraït que hagen triat aquesta província per a la seua formació sanitària i ha assegurat que rebran “una docència de qualitat i amb integració assistencial”.

El Departament de Salut de la Plana ha rebut hui un total de 16 professionals en període de formació. L'equip directiu del Departament, encapçalat pel seu gerent, Miquel Rovira, juntament amb l'equip de tutors de cadascuna de les especialitats, ha sigut l'encarregat de donar-los la benvinguda i d'oferir-los tot el seu suport durant aquest període formatiu.

Finalment, en el Departament de Salut de Vinaròs s'han incorporat 8 professionals que desenvoluparan el seu període formatiu en l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària. Ha sigut la gerent, Vanessa Jorge, qui els ha donat la benvinguda i els ha animat a treballar pels pacients.

 

Te puede interesar
Lo más visto