Vila-real reactiva aquest dilluns el servei d'autobús gratuït a l'UJI

El servei serà gratuït per als estudiants UJI i manté els mateixos horaris i recorreguts

General 28 de septiembre de 2020 Redacció
5544003476_5b959de31e_b

L'Ajuntament de Vila-real ha reactivat aquest dilluns el servei d’autobús gratuït que connecta la localitat de la plana amb la Universitat Jaume I. El servei es va suprimir durant el període de pandèmia i la suspensió de les clases i s'ha représ aquest mati coincidint amb l'inici del curs acadèmic 2020-2021. Amb la reactivació d'aquest servei, l'Ajuntament ja ha représ tots els serveis de transport públic de la localitat, garantint que es compleixen totes les mesures de seguretat i sanitàries.

El bus a l'UJI, manté els mateixos horaris i recorreguts, i només funcionarà en els dies que siguen lectius. El servei serà gratuït per a aquells estudiants que compten amb un carnet de l'UJI.

Respecte als horaris, el bus eixirà de Vila-real a les 7.30 hores del matí i a les 13.30 hores del migdia, amb parades en les avingudes Riu Ebre, Francesc Tàrrega, Pius XII i l’estació de tren. Les eixides des de l’Àgora de l’UJI estan programades a les 14.00-14.15 hores i a les 21.00 hores a la nit, amb el mateix recorregut de l’anada.

Aquest serà el quart curs acadèmic que comptarà amb aquest servei de busos per als estudiants de l'UJI. El projecte va ser impulsat el curs 2017-2018 per la seu la Plana de l'UJI i entra dins de l'aposta de l'Ajuntament per la mobilitat sostenible.

Te puede interesar
Lo más visto