Castelló amplia l'ecoparc mòbil amb un nou servei de punt net

El servei comptarà amb una ruta de deu ubicacions en les quals operarà un dia a la setmana

General 28 de septiembre de 2020 Redacció
ecoparque-movil1

La regidoria de Reciclatge i Gestió de Residus de Castelló ha ampliat el servei de l'ecoparc mòbil amb la presentació d'un nou punt net. Aquest nou espai compta amb més de 74 metres cúbics de capacitat per a recollir residus i suposa un reforç per a l'abast de l'ecoparc dins de la ciutat de Castelló.

Ignasi Garcia, regidor de Reciclatge i Gestió de Residus, juntament amb el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, han presentat aquest nou servei mentre un equip d'educació ambiental explicaven al barri de la Marjaleria quin tipus de residus accepta aquest nou punt net.

"L'objectiu d'aquest nou servei és facilitar l'accés a les persones usuàries i millorar la gestió d'aquells materials o objectes que no s'han de llançar als contenidors urbans”, assenyalava Garcia. El regidor també ha volgut recordar que la col·laboració de tots els ciutadans és clau perquè aquest nou punt net siga eficaç en l'eliminació de residus domèstics i evitar alhora l'abandó de la via pública.

Per part seua, Navarro, ha fet menció a l'Acord de Fadrell i la seua importància en la capital de la plana: "Una de les prioritats de l'acord passa per portar a Castelló a un model sostenible reduint la generació de residus i deixalles i apostant per la reutilització i el reciclatge".

L'ecoparc mòbil comptarà amb una ruta de deu ubicacions en les quals operarà un dia a la setmana (de dilluns a dissabte) de 7.30 a 13.00 hores. Aquests punts són Sebastián Elcano, Harley Davidson, Pintor Cap, Germans Vilafaña, Cerdán de Tallada, Rafalafena, Pérez Dolz, avinguda Casalduch, Maestro Arrieta i la pròpia seu de les associacions veïnals de la Marjaleria.

Te puede interesar
Lo más visto