Benicàssim adquireix en propietat els terrenys del recinte de festivals

L'Ajuntament iniciarà les tasques de remodelació perquè l'espai aculla tot tipus d'esdeveniments

General 28 de septiembre de 2020 Redacció
recinto-festivales-benicasim-1

L'Ajuntament de Benicàssim ha adquirit en propietat la totalitat dels terrenys que conformaren el recinte de festivals de la localitat. L'operació ha suposat una inversió de més de 3 milions d'euros i s'espera iniciar el pla de remodelació de l'espai i el seu condicionament perquè puga ser la seu de múltiples esdeveniments en el que va d'any.

Segons apunta el regidor d'Urbanisme, Carlos Díaz, per a adquirir la totalitat del recinte s'han expropiat un total de 25 parcel·les de diferents propietaris amb una superfície de 170.182 metres quadrats. Si bé estava previst que els tràmits conclogueren en el primer semestre de 2020, la situació de pandèmia i la declaració de l'estat d'alarma va retardar el procés.

L'Ajuntament ja ha apuntat que la primera actuació serà el desmuntatge de les línies de mitjana i alta tensió, i que tractaran de modernitzar l'espai i dotar-lo d'infraestructures noves i fixes per a poder acollir esdeveniments tot l'any.

A més, es tindrà especial atenció a tractar de reduir l'impacte acústic que puguen tindre les infraestructures del recinte en les zones residencials pròximes a aquest i cap a la població en general.

Altres detalls que ha destacat Díaz són, la la instal·lació de pantalles acústiques, la construcció d'uns nous lavabos, així com ampliar els camins d'accés al lloc.

Te puede interesar
Lo más visto