La Vall d'Uixó suspén les festes patronals

La localitat comunica que només celebrarà el tridu religiós els dies 11, 12 i 13 d'octubre

Cultura 28 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
43567196_1189253751212401_384426987768250368_o
Festivitat de la trasladació 2018. Festes Patronals Sagrada Familia i Santíssim Crist

La comissió de les festes patronals de la Sagrada Família i el Santíssim Crist de la Vall d’Uixó ha anunciat la suspensió de les celebracions, previstes per a les primeres setmanes d’octubre. Amb aquesta cancel·lació, la localitat tanca l’any sense festes de cap tipus, salvat la Crida Fallera, l’únic acte del programa que es va poder organitzar per ser abans de l’estat d’alarma. 

Les comissions han anat descartant la possibilitat de organitzar alguna activitat, de fet, cap d’aquestes ha proposat una programació alternativa. Aquesta decisió ha seguit el criteri general de la població: evitar cap acte que comporte la concentració de persones.  

Pel que fa a les patronals de la Sagrada Família, van confirmar que únicament mantindrien els actes religiosos, que són les que originen la festivitat: el tridu de la Trasladació, la Sagrada Família i el Santíssim Crist. No obstant, segons va explicar el president de la comissió, Manuel Debón, el propòsit es que es puguen dur a terme tots els actes d’aquests dies, però adaptant les mesures se seguretat imprescindibles. Així ho han anunciat en un comunicat oficial on s'aclara que només es celebrarà el tridu religiós dels dies 11, 12 i 13 d'octubre. 

Des de la comissió, van transmetre als veïns que l’actual situació «és un parèntesi a la nostra historia que servirà per parar, ser conscients de on venim i tornar amb més força per a l’any 2021». 

Te puede interesar
Lo más visto