Els abocaments il·legals al carrer suposen una preocupació per a l’Ajuntament de Castelló

Durant el 2020 el consistori ha efectuat més de 1.400 operacions per retirar escombraries que al 2019

Política 28 de septiembre de 2020 Redacció
SUCIEDAD-Y-BASURA-POR-CASTELLON-12.07.2020-1-scaled

L’Ajuntament de Castelló fa una crida als veïns del municipi perquè aposten pel civisme a causa de les múltiples intervencions que han hagut de dur a terme els serveis de neteja municipals, per imatges de pràctiques d’abocaments il·legals. En el que portem d’any 2020, el consistori ha realitzat més de 1.400 intervencions més en matèria de retirada d’escombraries que el passat 2019. 

El regidor de Neteja, Ignasi Garcia, reitera que «no podem tolerar aquestes actituds que, a més de no ser respectuoses amb el medi ambient, no ho són amb la imatge de la ciutat i les persones que tiren voluminosos en la via pública estan faltant al respecte a tota la ciutadania». També informa que aquestes pràctiques “són sancionables”

L’ajuntament de la capital de la Plana, veient que la problemàtica es repeteix, recorda que es pot fer ús de l’aplicació del SMC; una eina que serveix per accelerar la retirada d’estris abandonats i contactar amb la Policia Local en cas de tenir coneixement de les persones infractores.

A més, el consistori informa que disposa de serveis per a la correcta retirada i gestió dels residus: el servei de recollida a domicili i l'ecoparc mòbil, els horaris del qual es poden consultar en la web municipal o en el telèfon 964 216 134. A més, l'ecoparc de la ronda Oest manté el seu horari habitual i roman obert els set dies de la setmana, inclosos els festius.

Te puede interesar
Lo más visto