L'hospital Comarcal de Vinaròs detecta 3 casos positius entre el seu personal

El personal es queixa que estan ingressant a pacients sense fer-los la PCR

Sanitat 28 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1557746517_238064_1572017404_noticia_normal

Els professionals de l'hospital de Vinaròs i sindicats, com el CSIF, han alertat de l'existència de tres casos positius entre la plantilla i en concret, es tracta de personal de la planta especialitzada en Covid-19, segons van confirmar aquest divendres fonts de la Conselleria de Sanitat.


«L'Hospital de Vinaròs està duent a terme mesures de control i seguiment de la Covid-19 després de detectar 3 casos positius entre el personal sanitari. El Servei de Prevenció de Riscos Laborals i el Servei de Medicina Preventiva han establit els protocols de vigilància activa i el personal assistencial afectat segueix les recomanacions d'aïllament dictaminades», van indicar des de Sanitat. Fonts consultades a l'hospital parlen de més contagis, no sols tres, i que s'han iniciat els protocols per a fer proves PCR a tots els professionals que han estat en contacte amb els companys que han donat positiu.

Entre les queixes dels sindicats, a més dels positius entre el personal sanitari, està el fet que l'hospital de Vinaròs no realitza proves PCR a tots els pacients que ingressen sinó només als quals tenen símptomes o seran intervinguts quirúrgicament.

Te puede interesar
Lo más visto