Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'hospital Comarcal de Vinaròs detecta 3 casos positius entre el seu personal

El personal es queixa que estan ingressant a pacients sense fer-los la PCR

Coronavirus 28 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1557746517_238064_1572017404_noticia_normal

Els professionals de l'hospital de Vinaròs i sindicats, com el CSIF, han alertat de l'existència de tres casos positius entre la plantilla i en concret, es tracta de personal de la planta especialitzada en Covid-19, segons van confirmar aquest divendres fonts de la Conselleria de Sanitat.


«L'Hospital de Vinaròs està duent a terme mesures de control i seguiment de la Covid-19 després de detectar 3 casos positius entre el personal sanitari. El Servei de Prevenció de Riscos Laborals i el Servei de Medicina Preventiva han establit els protocols de vigilància activa i el personal assistencial afectat segueix les recomanacions d'aïllament dictaminades», van indicar des de Sanitat. Fonts consultades a l'hospital parlen de més contagis, no sols tres, i que s'han iniciat els protocols per a fer proves PCR a tots els professionals que han estat en contacte amb els companys que han donat positiu.

Entre les queixes dels sindicats, a més dels positius entre el personal sanitari, està el fet que l'hospital de Vinaròs no realitza proves PCR a tots els pacients que ingressen sinó només als quals tenen símptomes o seran intervinguts quirúrgicament.

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter