Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El consorci provincial va realitzar ahir 7 guàrdies per a controlar incendis

Les autoritats sospiten del piròman de la Plana

General 28 de septiembre de 2020 Redacció
1315590_1
Els Bombers van extingir ahir incendis a la Vall d'Uixó, una a Nules, una altra a Almenara

El Consorci Provincial de Bombers va realitzar ahir 7 guàrdies per a controlar petits focs detectats en parcel·les agrícoles abandones. Les autoritats sospiten del conegut com a piròman de la Plana, qui ha provocat dotzenes d'incendis aquest estiu. Segons els operaris, tant les zones com les característiques d'aquests focs coincideixen amb el seu modus operandi.

Els Bombers van extingir ahir incendis a tres parcel·les de la Vall d'Uixó, una a Nules, una altra a Almenara, i dues més en Mascarell i Vila-real. El Consorci Provincial assegura que l'origen dels incendis és intencionat a causa de diversos factors. En primer lloc, les flames sorgeixen en zones pròximes a camins o carreteres. En segon lloc, els incendis sempre sorgeixen en parcel·les abandonades. Totes aquestes característiques coincideixen amb altres casos en els quals treballen els investigadors.

Les autoritats coincideixen que la col·laboració ciutadana és un element essencial per al desenvolupament del cas. Això podria ajudar a descobrir a l'autor dels incendis i permetria als bombers tornar a atendre serveis essencials durant aquesta crisi sanitària.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter