El Peníscola Globeenergy tanca la pretemporada amb una victòria de 5-6

L'equip va aconseguir la victòria malgrat començar el partit amb un 2-0

Esports 28 de septiembre de 2020 Redacció
FS

L'equip Peníscola Globeenergy tanca la pretemporada de Futbol Sala amb una victòria de 5-6 contra Indústries Santa Coloma a Badalona. L'equip liderat per l'entrenador Albert Canillas, va aconseguir la victòria malgrat començar el partit amb un 2-0. Malgrat haver guanyat el partit, l'equip va demostrar que encara li queda molt per treballar abans del seu debut en sis dies al Palau davant el Barça.

El Peníscola va començar de la pitjor forma possible, en els primers 5 minuts Verdejo i Usi Santos ja havien marcat els dos primers gols. No va ser fins al minut 13 que canvia el rumb del partit. A partir d'aquí el conjunt peniscolà aconsegueix augmentar la puntuació del marcador, tancant la primera meitat amb un empat a 3-3. En la segona meitat, el partit finalitza amb la victòria del Peñícola Globeenergy amb un 5-6 bastant apurat.

Els peniscolans finalitzen la pretemporada amb un balanç de dues victòries davant Santa Coloma (5-1 i 5-6) i dues derrotes (3-1 davant Cartagena i 0-2 davant Llevant). Divendres que ve, comença la Primera RFEF Futsal 20/21 amb la visita al Barça.