Mor un llaurador de 80 anys en Alcalà de Xivert tras atropellar-li el seu tractor

L'home va perdre la vida de manera immediata

Successos 29 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
tractor-accidente-mortal-kmeD--620x349@abc
Un tractor bolcat a un accident recient a la Comunitat Valenciana. Consorci Bombers Alacant

Un home de 80 anys va perdre la vida aquest dilluns tres ser envestit per el tractor que reparava junt al seu fill. El succés va tindre lloc a les 16:30 hores a una finca de cultiu en aquesta localitat del Baix Maestrat. 

Juan R.V, va morir a l’acte per l’impacte patit per el tractor. Segons van informar persones pròximes a la família, després de l’incendi del motor, el vehicle atropellava a l’home. A més, les mateixes fonts afirmen que mentre que el fill anava a ajudar-li per posar en marxa el tractor, el ancià va connectar el motor i el vehicle va arrancar i, desgraciadament, va atropellar al llaurador. 

Ningú es va donar compte de que hi havia una marxa posada i per aquest motiu va començar a moure’s. D’aquesta forma, el tractor va emportar-se per davant al ancià, que va caure al pis sense temps per reaccionar. 

Enterrament en temps de pandèmia 

Fins al lloc on van ocórrer els fets, es van desplaçar una unitat de bombers del Consorci Provincial amb seu en el Baix Maestrat, lloc dels fets. Però els agents no van intervenir perquè l’home havia mort de manera immediata. 

Fa uns anys, Juan R.V. va sofrir un accident similar del que va eixir airós. A més, els veïns van recordar al germà del ancià qui també va perdre la vida en un accident de tractor. 

El cos del llaurador va ser traslladat al Institut Anatòmic Forense de Castelló, on es va practicar la autòpsia. Avui dimarts, es durà a terme el funeral a l’Església parroquial de San Juan Bautista d’Alcalà de Xivert. Aquest enterrament estarà marcat per les mesures de seguretat e higiene contra la pandèmia amb distanciament personal al interior de l’edifici. 

 

Te puede interesar
Lo más visto