Castelló iniciarà el nou mesurament acústic al carrer Lagasca

El mesurament suposarà la instal·lació de quatre registradors per valor de 35 mil euros

General 29 de septiembre de 2020 Redacció
MedidoresSonido-8_forCrop

L'Ajuntament de Castelló es planifica per a dur a terme un nou mesurament acústic al carrer Lagasca. L'empresa Acústica i de Telecomunicacions (Acusttel) assumirà, previsiblement, les tasques de mesurament que suposa la instal·lació de quatre registradors de dades durant el període d'un any per un valor aproximat de 35 mil euros.

Amb aquest mesurament es pretén analitzar possibles zones acústicament saturades (ZAS) i comprovar que les mesures de reducció del soroll imposades en el 2014 estan resultant efectives.

De moment la Junta del Govern Local ha de donar el vistiplau a l'expedient i acceptar la proposta que ha realitzat a l'empresa el consell de Contractacions i Activitats per tal de iniciar les tasques de mesurament al més prompte possible.

Entre els objectius que es busquen es troba eliminar el ZAS en la ciutat, el que suposaria un avantatge per als empresaris de l'hostaleria i l'oci nocturn, ja que implicaria marcar un horari de tancament de locals mes ampli i flexible.

Actualment l'obertura de locals amb terrassa esta establida fins a les 24.00 hores les nits dels divendres, dissabtes i diumenges, vespres de festius i inhàbils, mentre que la resta de dies el marge es troba en les 23.00 hores. 

Te puede interesar
Lo más visto