El servei de Tram de Castelló redueix els horaris nocturns

L'horari límit de la línia 1 que connecta el Raval amb el Grau estarà fixat en les 22 hores

Política 29 de septiembre de 2020 Redacció
Dia_18_TRAM_de_CS_-710x500

La Regidoria de Transport ha anunciat que el servei Tram de Castelló reduirà els horaris en la franja nocturna en al línia 1 que connecta el Raval Universitari amb el Grau. L'horari límit marcat seran les 22.00 hores, el mateix que està establit durant els caps de setmana i festius.

La conselleria ha assenyalat que aquesta mesura es pren atenent que l'ús que es fa dels serveis de Tram a partir d'una determinada hora està completament limitat a l'oci nocturn, ja siga per a acudir a bars o locals d'ambient.

Segons les mateixes fonts, davant la situació de crisi sanitària que viu Espanya, els locals d'oci nocturn han de tancar abans i per tant, el servei nocturn del Tram no és útil per als castellonencs: “El Tram sempre ha acabat el seu servei a les 22,00 hores. El servei nocturn funcionava divendres, dissabtes i vespres de festius fins a les 3,00 hores. A causa del tancament de l'oci nocturn, conselleria manté suspès el servei nocturn”.

La mesura ha sigut criticada per Luciano Ferrer, regidor de VOX a l'Ajuntament de Castelló, qui assenyala que no sols s'ix de casa a partir de les deu per a "anar de copes", sinó que molts veïns ixen tard de treballar i requereixen del servei de transport públic per a no quedar-se aïllats.

Te puede interesar
Lo más visto