La Policia Local de Benicarló identifica 20 persones per baralles al carrer

També ha instruït 6 denúncies per tinença de drogues

Successos 29 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
policia-local-benicarlo

Aquest cap de setmana, la Policia Local de Benicarló ha continuat amb l’operatiu especial fixe per a vigilar les zones on habitualment es reuneixen els joves durant les nits, especialment en places i parcs de la ciutat. A través de la unitat canina s’han realitzat tasques de vigilància i prevenció del consum de drogues, estupefaents i substàncies il·lícites. Com a conseqüència de l’operació, s’han realitzat 6 denúncies administratives per tinença de drogues.

Paral·lelament, el control de places i carrers per tal d’evitar la concentració de persones a la via pública i controlar el compliment de les mesures d’higiene i seguretat ha donat com a resultat la identificació de 20 persones, algunes d’elles per baralles a la plaça de la Constitució i altres per realització de grafitis al carrer dels Vinaters.

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, ha destacat "l’excel·lent treball que està duent a terme la Policia Local per a evitar rebrots de coronavirus amb dispositius especials en les places i parcs de Benicarló, amb especial atenció en el control d’aglomeracions i botellons".

Te puede interesar
Lo más visto