Turisme Comunitat Valenciana reconeix a ‘Cuina Social’ per la seua contribució durant l’estat d’alarma per la covid-19

El projecte rep un esment especial per garantir una alimentació sana i a domicili a famílies en situació de vulnerabilitat

General 29 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
06-04-20 Marco, López y Barrera Cuina Social Castelló

El projecte Cuina Social Castelló, posat en marxa el passat 1 de maig per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Castelló en col·laboració amb cuiners i cuineres voluntàries liderats pel xef Miguel Barrera, ha sigut reconegut en els Premis Turisme Comunitat Valenciana per la seua contribució social durant l'estat d'alarma davant la covid-19. Turisme Comunitat Valenciana ha premiat amb un esment especial en un acte celebrat aquest dilluns en el Palau de la Generalitat aquest projecte amb el qual es van repartir quasi 36.000 menús a domicili i van atendre 223 famílies en situació de vulnerabilitat social durant l'estat d'alarma per la covid-19.

Cuina Social va nàixer gràcies a la iniciativa d'un grup de cuiners i cuineres i amb el suport de l'Ajuntament, que va ampliar així el servei d'emergència social per coronavirus i va estendre a més famílies un servei d'alimentació sana i saludable a domicili en les setmanes més dures del confinament”, ha explicat el regidor José Luis López després d'assistir a l'acte de lliurament del guardó, que ha sigut recollit pel xef impulsor del projecte.

López ha agraït aquest reconeixement a la labor social del sector hostaler de Castelló. “Cuina Social va ajudar a complementar els serveis i recursos municipals durant l'estat d'alarma, aquest guardó és un merescut reconeixement als més de 73 cuiners i cuineres participants que van oferir el seu temps i professionalitat, a les 26 persones voluntàries que van col·laborar en les tasques de repartiment i a totes les altres persones que ho van fer possible”, ha aplaudit López. El regidor ha recordat que el consistori va contribuir amb el projecte Cuina Social en destinar 55.000 euros al subministrament d'aliments i material de prevenció, entre altres coses. Així mateix, ha agraït a Turisme Comunitat Valenciana la posada a la disposició del CdT del Grau per a l'elaboració dels 500 menús diaris.

Premis Turisme Comunitat Valenciana ha guardonat amb un esment especial a Cuina Social, al costat de projectes similars a Alacant i València, per “la seua aportació en els moments més durs de la pandèmia per la covid- 19” .

Te puede interesar
Lo más visto