La Policia Local d'Onda notifica 722 serveis assistencials i 5.756 trucades ateses al 2020

L'Ajuntament està realitzant un procés de selecció per a reforçar la plantilla i millorar la seguretat dels ondenses

General 29 de septiembre de 2020 Redacció
POLICIA

La Policia Local d'Onda ha presentat aquest matí, coincidint amb la festivitat del seu patró San Miguel, la memòria anual d'actuacions. En el seu informe destaca especialment el nombre de serveis assistencials a veïns, arribant fins a les 722 intervencions i assistències a menors, majors, malalts mentals, persones embriagues, assetjament, accidents laborals, mediacions veïnals, persones desaparegudes o per defunció, entre moltes altres.

Altres dades ressenyables són les 5.756 trucades ateses en centraleta durant l'últim any, 28 accions d'educació viària per a escolars, 242 actuacions per accidents de trànsit, 94 intervencions per incendi o inundació, 842 serveis de seguretat en esdeveniments, 482 seguiments per violència de gènere, 631 operacions relatives a animals o 159 serveis de mediació per conflictes privats.

Sobre aquest tema, l'edil de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha ressaltat que “des d'aquest equip de govern apostem per una policia al servei del ciutadà, més pròxima, humana i mediadora davant conflictes. Per això és fonamental treballar en la conscienciació ciutadana per a fer d'Onda una ciutat més segura i amb menys taxa de delictes”.

Així mateix, cal destacar que l'Ajuntament d'Onda està duent a terme un procés de selecció, via concurs oposició, a fi de reforçar la plantilla de la Policia Local i millorar la seguretat dels ondenses.  

Te puede interesar
Lo más visto