La Policía Local de Vila-real celebra la festivitat del seu patró amb una eucaristia

Està previst que es puga fer un acte protocol·lari per fer lliurament de les medalles a la constància abans de que acabe l'any

Cultura 29 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
missa patró Policia Local (3)
Missa patró Policia. Ajuntament de Vila-real

La Policia Local de Vila-real ha celebrat avui, dimarts, la festivitat del seu patró San Miquel. La celebració ha sigut eucarística i s’ha celebrat a l’Església dels Sants Evangelistes. Així mateix ha comptat amb la presencia de l’Alcalde de la ciutat, José Benlloch, la primera tinent d’alcalde i responsable de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, el comissari principal cap de la Policia Local, José Ramón Nieto i diferents representants del cos de la policia i la corporació municipal.

Aquest any, el equip de govern junt als responsables de la policia han decidit suspendre l’acte oficial degut a la situació actual de la pandèmia. No obstant això, segons ha explicat l'alcalde, José Benlloch, sí que està previst celebrar en els pròxims mesos un acte protocol·lari, complint amb les mesures de prevenció per la crisi sanitària per a fer lliurament de les medalles a la constància que hui s'han aprovat en el ple per a distingir als membres de la plantilla que en aquest 2020 compleixen 25 anys de servei en el cos.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, ha informat de la proposta de concessió d'aquestes condecoracions a l'agent Fernando Rodríguez Lozano; l'agent David Estupiñá Guinovart; l'agent Francisco García García; l'oficial Juan Ramón Lorente Miralles i l'agent Mª Begoña Bensach Cubedo. Benlloch ha felicitat els agents així com al cos local en el dia del seu patró i ha detallat que la previsió és poder fer lliurament d'aquestes medalles en un acte protocol·lari abans de final d'any en les dependències policials o en un espai municipal que complisca els protocols anti COVID-19.

Te puede interesar
Lo más visto