Educació suma noves obres en 9 centres on s'invertiran 21,6 milions a través del pla 'Edificant'

La inversió total de la Conselleria en el pla 'Edificant' aconsegueix els 797 milions d'euros



Educació 29 de septiembre de 2020 Redacció
descarga (2)
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport té preparades 9 noves delegacions a ajuntaments per a realitzar la tramitació de 9 actuacions de millores de centres educatius mitjançant «Edificant». Aquestes noves intervencions sumen una inversió per part d'Educació de la Generalitat de 21,6 milions d'euros. 

Les noves delegacions ja han arribat a la tramitació final i només queda que les aprovi el ple de cada ajuntament perquè Educació adjudiqui els fons econòmics. Amb aquestes 9 noves actuacions, la inversió total de la Conselleria en el pla «Edificant» ronda els 797 milions d'euros en obres per a dignificar les aules de 583 centres educatius de 237 municipis.



Cinc de les delegacions d'obra són intervencions d'una magnitud elevada perquè suposen la construcció de centres educatius nous, bé perquè es tira al sòl l'actual i s'edifica un nou en la mateixa parcel·la, o s'alça un col·legi totalment nou en un altre solar, o, fins i tot, s'executa una rehabilitació integral o una ampliació del centre, que significa deixar-lo com a nou. 

Aquest creixement del pla «Edificant» suposa elevar la inversió a les comarques d'Alacant en més de 12 milions d'euros per a millorar quatre centres educatius d'Alacant, Mutxamel, Petrer i Villena. Tots aquests municipis ja participaven en «Edificant» i tenen delegades altres actuacions

Te puede interesar
Lo más visto