Castelló acull en febrer la Mediterranean Epic després del seu ascens a categoria UCI SHC

La quarta edició de la prova tindrà lloc entre l'11 i el 14 de febrer del 2021

Esports 30 de septiembre de 2020 Redacció
oropesa1-710x500

Castelló tornarà a acollir la Mediterranean Epic el mes vinent de febrer després de confirmar-se que la prova ciclista ha adquirit la màxima categoria mundial possible. La cita tindrà lloc entre els dies 11 i 14 de febrer de 2021.

Després de l'ascens de categoria, la Mediterranean Epic ha aconseguit el nivell Hors Categorie, convertint-se en la segona cita a nivell mundial que aconsegueix aquest distintiu. La decisió ha sigut presa per la Unió Ciclista Internacional (UCI) i suposarà un al·licient més perquè els millors equips i ciclistes participen en aquesta prova.

El director de la competició, Hector de la Cagiga, ha valorat de manera positiva que la província torne a acollir la prova ciclista en la seua màxima categoria: "És un gran honor i una inesperada sorpresa. És un baló d'oxigen per a nosaltres, perquè venim arrossegant molts mesos de grans complexitats per a poder dur a terme els nostres esdeveniments esportius per l'actual situació sanitària".

Per part seua, el conseller d'esports, Vicente Marzà, ha assenyalat que la obtenció del nivell Hors Categorie és "una gran fita" per a l'esport i el ciclisme valencià i que servirà per a consolidar a Castelló dins de l'àmbit internacional en el món del ciclisme. 

En aquesta nova edició de la Mediterranean Epic s'esperen algunes novetats. La carrera tornarà a ser per etapes però el recorregut canviarà en alguns trams. En adquirir la Hors Categorie es posaran en joc més punts UCI que mai i s'augmentaran els premis. 

Te puede interesar
Lo más visto