La Policía Nacional registra cinc immobles de Carlos Fabra

La instrucció es centra en desxifrar un entramat financer amb centenars de comptes bancaries vinculades al ex president

Política 30 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
4081_fabra
Carlos Fabra, ex president de la Diputació de Castelló. EFE

La Fiscalia Anticorrupció i els agents de la UDEF (Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal) han concentrat les inspeccions en cinc immobles de la nova causa contra Carlos Fabra, el ex president de la Diputació de Castelló, qui està sent investigat per presumptes delictes de frustració de l'execució, tràfic d'influències, blanqueig de capitals, suborn i negociacions prohibides als funcionaris.

Els agents de la Policia Nacional van registrar durant més de cinc hores els immobles, en una operació que va ser coordinada per el jutjat de Instrucció 4 de Castelló, Anticorrupció i la UDEF, a fi de recollir informació i documents en la instrucció del cas. Hi ha que recordar que fins ara, hi ha quatre persones investigades. A més de Fabra, la seua dóna, un fill i un ex assessor de la Diputació de Castelló, que estan citats els pròxims 28 i 29 d’octubre a la ciutat de la Justícia de Castelló. 

Fins al moment, la Policia Nacional ha registrat una vivenda en la urbanització La Coma, de Borriol. A més, la casa d’un dels fills del ex president, dos seus socials i la casa de Fabra a Orpesa del Mar, en la urbanització Platgetes de Bellver, segons ha informar Radio Castelló. 

Aquesta investigació sorgeix arran de la presumpta ocultació, per part de Fabra, de béns del seu patrimoni per dificultar l’execució de la sentencia per la que va ser condemnat a quatre anys de presó per la Audiència Provincial de Castelló de l’any 2013.

La instrucció ara es centra en desxifrar un entramat financer amb centenars de comptes bancaries vinculades a Fabra. A més, a la causa hi ha varis empresaris castellonencs implicats, però no han sigut citats a declarar com investigats, segons ha avançat Cadena Ser Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto