Vila-real millora les ajudes per a la protecció de situacions d’exclusió o emergència social

L'Ajuntament s'ha posat en contacte amb la Conselleria de Sanitat per ampliar l'UCI de l’Hospital de la Plana

Política 30 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
0_38123_1_bis
Ple ordinari de Vila-real. Ajuntament de Vila-real

Vila-real ha celebrat el ple ordinari del mes de setembre i la reunió ha donat llum verda per unanimitat a dues noves normatives per a millorar la transparència i l’agilitat en el pagament de subvencions a entitats i de les ajudes individualitzades de Serveis Socials. 

També les ajudes per a la protecció de situacions d’exclusió o emergència social es veuran millorades en termes d’agilitació i transparència en els pagaments. El Ple ha aprovat una nova Ordenança de Prestacions Econòmiques Individualitzades, amb l’objectiu «d’ajudar a les persones més vulnerables de la ciutat, de la manera més eficaç i àgil possible», argumenta el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela. Durant l’últim any, s’han destinat el triple de recursos econòmics a famílies que no tenen per a cobrir les necessitats bàsiques. A més, Escorihuela ha senyalat que aquestes ajudes venen d’entitats socials com Creu Roja, Càritas, Joventut Antoniana i San Vicent de Paül. 

El Ple ha aprovat de manera definitiva i també per unanimitat, la modificació urbanística que incorpora els usos pròpiament agrícoles a la zona d’indústries i magatzems de l’entorn de l’estació del tren. Aquesta modificació de les normes urbanístiques és la que ha fet possible la implantació a la ciutat de l’explotació de xampinyons de la Fundació Manantial. 

Per últim l’alcalde ha anunciat que s’estan produint contactes amb la Conselleria de Sanitat per a l’ampliació dels llits de l’UCI de l’Hospital de la Plana i que l’actuació estarà valorada en més de dos milions d’euros.

Te puede interesar
Lo más visto