El PP de Borriana reclama major transparència al govern municipal

Segons el Segell InfoParticipa, la transparència de l'Ajuntament es del 56%

Política 30 de septiembre de 2020 Redacció
Alejandro-Clausell-PP-710x500

El Partit Popular de Borriana ha denunciat que l'Ajuntament de la localitat està lluny de complir els objectius de transparència marcats per la llei. El grup popular es basa en les dades publicades per la Comissió Coordinadora del Segell InfoParticipa promogut per la Universitat Autònoma de Barcelona, en els quals s'indica que la localitat de la Plana Baixa està lluny dels nivells de transparència requerits.  

En un comunicat del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana es denuncia que solament es complisquen el 56 % dels indicadors de transparència. “Animem a l’alcaldessa i als seus socis, que ostenten la cartera de Transparència, al fet que complisquen els objectius perquè no fer-ho, com ocorre actualment, atenta contra els principis democràtics de transparència i informació”, assenyala l'escrit.

Davant els resultats obtinguts de la Comissió Coordinadora del Segell Infoparticipa, el regidor del PP, Alejandro Clausell, ha reclamat mesures immediates perquè el govern de coalició PSOE-Compromís millore aquests indicadors: “Els demanem que és posen a treballar per a corregir aquests resultats, perquè els ciutadans tenen dret a conèixer els acords i decisions que adopten els seus governants i alhora a ser escoltats i obtindre una resposta ràpida i eficaç”.

"De poc serveix que es tramiten queixes, es formulen peticions o s’adopten acords en ple si després el grau de compliment és mínim”,ha apuntat Clausell. A més, el regidor també ha assenyalat que la falta de transparència fa créixer la desconfiança dels veïns de Castelló cap al govern municipal.

Te puede interesar
Lo más visto