Roberto Bautista avança a la segona ronda de Roland Garros després de superar al francés Richard Gasquet

El tennista de Benlloch va patir per a adjudicar-se el primer set i després va solucionar amb més ofici els dos següents després de dues hores i un minut

Esports 30 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
bautista-agut-roland-garros-2018-thursday

Roberto Bautista-Agut va debutar amb victòria en el prestigiós Roland Garros. El tennista castellonenc es va desfer de l'experimentat tennista francés Richard Gasquet, de 34 anys i en l'actualitat el número 50 de la classificació ATP. Van ser necessàries dues hores i un minut per a superar en al primer escull, al final en tres sets: 7-6 (7-5), 6-2 i 6-2).

El primer set va començar amb punt per a Bautista però se li va anar complicant. El francés va igualar, va remuntar i es va posar amb 2-4 en el marcador. Va reaccionar bé el tennista de Benlloch i es va posar 6-5, encara que el set es va decidir en el tie-break per 7-5 per a Bautista. El segon set va arrancar amb punt per a Richard Gasquet, encara que es va veure la millor versió de Roberto Bautista que després de 30 minuts va acabar adjudicant-se un altre set per un clar 6-2. El triomf es veia cada vegada més a prop, i en una gran exhibició de poder del castellonenc li va servir per a tancar el partit una altra vegada per 6-2 després de trenta-dos minuts de partit.

Te puede interesar
Lo más visto