L'associació Castelló LGTBI denuncia pintades homòfobes en un bar de la ciutat

Després de publicar les fotografies en les xarxes el establiment ha demanat disculpes i retirar les pintades

General 30 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1316014_1
Pintades del bany on es pot llegir "dones i gais". Twitter: Castelló LGTBI

La presidenta de l’associació Castelló LGTBI, Pastora de Florencio, ha denunciat aquest matí una pintada als banys d’un bar de la ciutat. Quan la presidenta accedia als serveis s’ha sorprès ja que en un dels banys hi havia un cartel “d’ homes” i en el del costat posava “dones i gais”. Davant d’aquests cartels, de Florencio ha preguntat al personal del local i li han contestat de mala manera, assegura la presidenta: « M'han dit que com era el seu negoci podien fer el que volguessin, al que jo he respost que el que feien era un delicte d'odi tipificat en el Codi Penal».

Des de l’associació han lamentat aquesta situació i han publicat a les seues xarxes socials la fotografia dels banys del local. Les reaccions dels usuaris han sigut de repulsa i denuncia front aquest fet, no obstant, una vegada publicada la imatge, el Bar Solsona s’ha posat en contacte amb Castelló LGTBI per a comunicar que la pintada s’anava a retirar i, a més, demanant disculpes per aquest succés. 

Pastora demana estar alerta davant aquests tipus de comportaments homòfobs per a que no es repeteixin. A més, ha mostrat que per la seua part l’assumpte està tancat: « malgrat que en un primer moment la suposada propietària del bar no ha tingut la reacció que esperava, perquè és obvi a una dona no és el mateix que un gai, sembla que ha recapacitat», conclou.

Te puede interesar
Lo más visto