Renfe suma nou serveis de Rodalia entre Castelló i València

Renfe posarà en circulació 4 trens Ocell diaris

General 30 de septiembre de 2020 Redacció
safe_image
Estació de Castelló, Renfe

Renfe ha anunciat aquest dimarts, després de la denúncia de l'actual situació per part de Mediterrani, que recupera nou serveis de Rodalia de la línia C-6 que uneix València i Castelló de la Plana, així com el servei d'Alta Velocitat entre Madrid i Castelló de la Plana a partir del pròxim 7 d'octubre.

Renfe recupera així nou serveis de Rodalia de la línia C-6 que uneix València i Castelló de la Plana, a partir del 5 d'octubre, una vegada finalitzada una altra fase de les obres que executa Adif AV per a la implantació de l'ample internacional. Amb aquesta recuperació, el nombre de serveis de Rodalia de la línia C-6 s'amplia en 5 circulacions entre Castelló de la Plana i València, i 4 en sentit invers. L'oferta global estarà composta per un total de 62 circulacions, en tots dos sentits, de la quals 54 són trens de Rodalia i 8 de Mitjana distància. 

Renfe té previst recuperar la totalitat dels serveis de Rodalia entre València i Castelló de la Plana a la fi del mes d'octubre, una vegada que finalitzin els treballs que executa Adif AV.

La Companyia recorda a tots els usuaris dels serveis de transport amb tren, que per Ordre del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana és obligatori l'ús de màscares que cobreixin nas i boca, tant en el trànsit per l'estació com a l'interior dels trens.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto