La AECC fa entrega de 107 ajudes per a la investigació en càncer per un total de 13 milions d'euros

A Castelló han entregat 2 ajudes fins ara per a investigar el càncer

General 01 de octubre de 2020 REDACCIÓ
WhatsApp Image 2020-09-30 at 16.02.10

L'Associació Espanyola Contra el Càncer ha adjudicat 107 ajudes que suposen 13 milions d'euros, ha renovat 16 ajudes a investigadors per un import de prop 1.8 milions d'euros i encara queda pendent l'adjudicació de 2 milions d'euros més en pròxims patronats, sent l'entitat social i privada que més fons destina per a la investigació en càncer. Les ajudes de la AECC procedeixen d'aportacions de la societat civil, les quals permeten continuar mantenint la investigació oncològica com una prioritat per als pacients, sobretot en aquest context d'incertesa general causada per la pandèmia de la COVID-19.

Gràcies a l'esforç de tota la societat, la AECC a Castelló dóna suport als projectes d'investigació en càncer que permeten avançar en l'estudi de la malaltia, entregant una ajuda de 6.900 € a través de les Ajudes AECC. El lliurament d'Ajudes de la AECC no ha pogut realitzar-se aquest any de manera presencial a causa de la situació actual de pandèmia, per la qual cosa, seguint les recomanacions i mesures sanitàries, s'ha realitzat un acte digital en el qual s'han comunicat les adjudicacions als investigadors seleccionats.

Els projectes adjudicats cobreixen la investigació de diferents tipus de càncer i estan enfocats a buscar nous tractaments més específics i amb menys efectes secundaris, en el diagnòstic i classificació dels tumors per a poder seleccionar el tractament més idoni per a cada pacient, i a comprendre millor les possibles causes d'aquesta malaltia i els factors de risc. Les Ajudes AECC busquen donar suport al talent donant estabilitat als investigadors amb beques que cobrisquen totes les etapes de la seua carrera, des dels seus inicis com a estudiants universitaris fins a la seua consolidació com a cap de grup. 

Te puede interesar
Lo más visto