L'ajuntament d'Onda i el CEEI posen en marxa 'Onda Emprén' per a potenciar el talent local 

Aquest projete comptarà amb una oficina permanent situada a la Casa de la Cultura.

General 30 de septiembre de 2020 Redacció
web

La localitat d'Onda continua donant valor i fomentant el talent local  i crea  més ocupacions de qualitat amb el projecte 'Onda Emprén', en el qual s'ha unit el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI). Aquest servei públic té la fi d'assessorar, orientar i acompanyar als emprenedors de la ciutat amb una idea inicial de consolidació empresarial.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, i el director general del CEEI, Justo Vellón, han sigut els protagonistes de presentar aquesta nova iniciativa que comptarà amb dos professionals i una oficina permanent situada a la Casa de la Cultura.

L'alcaldessa del municipi ha declarat: “Aquest Ajuntament és inconformista per naturalesa. I per això hui fem un pas més per a ajudar a fer realitat les grans idees i revertir el talent ondense en oportunitats. I com ens agrada envoltar-nos sempre dels millors, per a aquest il·lusionant projecte hem sumat a l'entitat referent en suport a emprenedors i que més sap d'innovació a la província de Castelló: el Centre Europeu d'Empreses Innovadores”.

Te puede interesar
Lo más visto