L'Associació Espanyola Contra el Càncer promou accions dirigides a la investigació de la malaltia malgrat l'emergència sanitària

L'acapte d'aquest any de la A.ECC serà digital, obtenint suport de tota la província de Castelló

General 30 de septiembre de 2020 Redacció
cancermama0_0

L'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) continua impulsant en aquests difícils moments d'emergència sanitària accions dirigides a la investigació en càncer. Coincidint aquesta setmana amb el Dia Mundial de la Investigació en Càncer (WCRD 2020) la seu de la AECC a Castelló ha acollit una trobada amb la investigadora Andrea Scavarda Lamberti, beneficiària de l'ajuda per a cursar el màster en oncologia molecular amb una dotació econòmica de 6900 euros.


Andrea Scavarda està investigant l'aplicació actual i la correlació de les especialitats destinades a l'oncologia, patologia i biologia molecular. El màster suposa una oportunitat de formació professional molt important en la seua carrera que sense l'ajuda de la AECC confessa que “no s'haguera plantejat”.

Així mateix, incidir que seguint les recomanacions sanitàries en aquesta edició el tradicional acapte de la AECC serà principalment digital. Ahir va tindre lloc la trobada amb la màxima autoritat a la ciutat, l'alcaldessa Amparo Marco que va mostrar el seu suport a la campanya. Els canals per a participar en l'acapte són a través d'un codi QR, manant un SMS al 28014 AECC CASTELLÓ (donació 1,20 euros) i per mitjà de BIZUM amb el codi 11244. Enguany AECC ha canviat la seua manera d'actuar de les tradicionals taules petitòries en tot Castelló amb les seues voluntàries/us per a protegir-los, tant a ells com als ciutadans, reinventant-se cap al digital. Sentint-se l'associació secundada per empreses, clubs esportius, col·legis, beneficiaris, sanitaris, institucions, mitjans de comunicació…… per això agrair un any més, junts podem aconseguir l'avanç cap a la investigació.

Te puede interesar
Lo más visto