Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Vila-real instal·larà una fira d'atraccions per reactivar el sector dels firaires

Les atraccions estaran al jardí Jaume I durant tot el mes de novembre

General 01 de octubre de 2020 Redacció
1557918183_654497_1557918822_noticia_normal

L'Ajuntament de Vila-real, a petició de l'Associació de Firaires de Vila-real, AFEVIL, ha arribat a un acord per a poder instal·lar una fira d'atraccions durant tot el mes de novembre, al jardí Jaume I. Després dels festivals Vila-real Renaix i Vila-real Alive, la reactivació dels mercats ambulants, els festivals o els espectacles taurins, el sector dels firaires reprendrà la seua activitat després de l'aturada per la COVI-19.

A partir de la primera setmana de novembre, i complint amb totes les mesures sanitàries i de seguretat, els xiquets i xiquetes de la ciutat podran gaudir de les atraccions habituals de la fira.

“Des de l'Ajuntament, hem decidit fer costat a un dels grups comerciants més afectats per aquesta crisi sanitària, els firaires, i per això facilitarem que puguen muntar les seues atraccions a Vila-real, a més de donar-los promoció durant els actes culturals i d'oci que es vagen realitzant a la nostra ciutat”, ha explicat Xus Madrigal, regidor d'Economia.

En la línia d'altres campanyes impulsades des d'Economia, també en aquesta fira extraordinària de Tots Sants s'ha previst la col·laboració amb la Unió de Comerç de Vila-real per al repartiment de vals entre els comerços locals, com a element dinamitzador de les vendes i fidelització de clients. També com en anteriors campanyes, es reservaran vals perquè tots els xiquets i xiquetes de famílies vulnerables puguen gaudir de les atraccions, a través de les entitats locals i Serveis Socials. 

Per a poder instal·lar i obrir la fira amb totes les garanties, l'Ajuntament de Vila-real i l'associació de firaires duran a terme un pla de prevenció de COVID-19 durant tot el temps que les atraccions estiguen instal·lades al jardí de Jaume I.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter