El TAU Castelló cau derrotat en el derbi de pretemporada (80-91)

Els de Toni Ten perden amb claredat enfront d'un contundent HLA Alacant

Esports 01 de octubre de 2020 Redacció
50402629907_799297075b_b

El TAU Castelló va caure derrotat en el derbi de pretemporada que li enfrontava al HLA Alacant (80-91). Els de Toni Ten van anar a remolc des de l'inici del partit i no van estar a l'altura tant en atac com en defensa davant un rival que es va mostrar molt més contundent i que els passà per damunt sense patir en excés.

L'equip castellonenc va començar el partit bastant fred, cosa que ja es va veure en el partit contra el CB Almansa. Els alacantins des de l'inici van trobar amb facilitat al seu gegant Zohora i des del perímetre Gjuroski com 4 obert es mostrava intractable. Toni Ten va demanar temps mort i va moure la banqueta, però la cosa no s'arreglava. Als locals els van entrar els nervis, presses i cert individualisme per a atacar. Els interiors del combinat amfitrió no es feien valdre, malgrat el debut de Stainbrook, i els de fora tampoc arribaven baix l'aro, per la qual cosa el HLA Alacant ho va finalitzar amb un important renda (15-25).

A continuació, va tornar a eixir Zohore i va continuar sent un martiri, ja que guanyava la posició amb molta facilitat i intimidava en defensa. L'embós en atac del TAU Castelló era realment preocupant, no estava còmode, no ratllava el nivell defensiu requerit per a l'ocasió i a penes va poder fer transicions ràpides per a aprofitar situacions avantatjoses. Així les coses, 30-46 al descans.

En la represa, va haver-hi dues bones notícies. Pavelka va ser més ferm i va intimidar molt més, mentre que Josep Puerto confirmava el seu bon fer anotador. Va ser precisament amb un triple de Port (el que feia el punt 18 del seu compte anotador), el que va fer que al renda baixara dels 10 punts (46-54, min. 26). A partir d'ací, els visitants es van recompondre i van aprofitar la seua superioritat defensiva per a tornar a gaudir d'una relativa tranquil·litat per a encarar l'últim quart (54-66).

En aquest tram final va ser evident que no era el dia del TAU Castelló. Per fi arribava l'encert que va faltar durant tot el xoc en forma de tres triples consecutius de Faner, però en el conjunt alacantí va despertar el seua base Ritts, que les clavava de totes les formes. Quan semblava que poder haver-hi alguna esperança (75-82, min. 36), van saltar a pista Zohore i Gjuroski per a mitigar qualsevol intent de rebel·lió castellonse. Per part seua, el TAU Castelló va prendre nota per a continuar millorant en el que queda de temporada.

Te puede interesar
Lo más visto