La DGT informa dels sis 'punts negres' de les carreteres de Castelló per als motoristes

S'ha fet un estudi que mostra els 100 punts més perillosos, on es colocarà una senyal advertint del risc

General 01 de octubre de 2020 REDACCIÓ
5f746f2b87130.r_d.907-335-7406
Senyal que informa del tram perillós. DGT

La Direcció General de Tràfic (DGT) ha fet un estudi dels 100 trams més complicats per als motoristes en les carreteres espanyoles. D’aquests 100 trams més delicats, la província de Castelló compta amb sis trams especialment perillosos i d’alta sinistralitat per als motoristes que, sobretot els caps de setmana, realitzen les seues escapades per algunes de les carreteres més zigzagueants del país. 

La DGT advertirà d’aquests punts amb una senyal vertical que es col·locarà a l’inici del tram identificat i que informarà del numero de motoristes accidentats, morts i ferits que s’han registrat en els últims cinc anys.

Cada any es realitzarà de nou el càlcul de les víctimes i de cada tram, per actualitzar les dades de les senyals. Segons ha senyalat el Ministre de l’Interior, Grande – Marlaska, aquest dimarts: «la idea es que abans de la pròxima Setmana Santa, els 100 trams identificats compten amb la seua senyal informativa». 

Aquest acte d’identificació dels trams de risc i la seua senyalització és conseqüència de les xifres d’accidentalitat d’aquests usuaris: durant l’any 2019 es van registrar 466 morts de motociclistes (motocicletes i ciclomotors), 45 més que el darrer any.

Els punts negres de Castelló

Els punts en els que s’intensificarà la vigilància i el control per part de l’Agrupació de Tràfic de la Guardia Civil i la Unitat de Medis Aeris de la DGT de Castelló són: 

  • CV-235 (PK 7,91-9,87). Zona de corbes a la sortida de la localitat de Teresa, en direcció a Begís.
  • CV-235 (PK 18,1-20,01). Un altre tram de poc menys de dos quilòmetres en la via que va des de Begís a Sacanyet, a punt d'entrar en aquesta última localitat.
  • N-232 (PK 47,3-49,3). Tram sinuós a set quilòmetres de la Vallivana, en direcció cap a Morella.
  • CV-20 (PK 39,8-41,8). El tram que va de Torre-xiva a Cirat es presenta bastant conflictiu poc abans d'entrar en aquesta segona localitat.
  • CV-170 (PK 19,1-22,1). La carretera que uneix La Pelejaneta amb Atzeneta també és una de les més conflictives per als afeccionats a les motos.
  • CV-195 (PK 12,68-14,65). Molts viratges, alguns extremadament tancats, a meitat camí entre Caudiel i Montant.

Aquests increments de vigilància i control busquen el compliment de les normes de seguretat referint-se als límits de velocitat i maniobres antireglamentàries.

 

Te puede interesar
Lo más visto