Almassora adverteix de la prohibició de celebrar festes clandestines durant el Roser

Els comerços locals podran obrir dijous que ve 8 malgrat ser festiu en la localitat

General 01 de octubre de 2020 Redacció
1099118_1

L'Ajuntament d'Almassora, a través de la pròpia alcaldessa Merche Galí, ha emés un bàndol per a advertir de la prohibició de celebrar qualsevol tipus de festa clandestina durant la celebració de la setmana en honor a la Mare de Déu del Roser.  El comunicat informa de la possibilitat d'imposar sancions a aquells que incomplixquen la normativa que garantisca la salut dels ciutadans en aquestes circumstancies de crisi sanitària.

“Hem hagut de prendre decisions difícils com la cancel·lació de les festes de la Mare de Déu del Roser, però la cura de la salut ha de ser un objectiu comú i compartit de tota la ciutadania”, apunta el comunicat.

En l'escrit es recorda que l'Ajuntament no autoritza cap mena de celebració a l'interior de casals, collas i penyes per a garantir la salut pública durant aquesta setmana: “Per tot això us recorde que estan terminantment prohibides les reunions de més de 10 persones, tant en la via pública com a l'interior dels edificis”.

L'edil de la localitat recorda que totes aquestes accions seran sancionades d'acord amb la legislació vigent i ha apel·lat a la " responsabilitat individual" per a protegir-nos de la pandèmia per COVID-19.

Finalment, el bàndol també ha confirmat la resolució per la qual els comerços locals poden obrir amb normalitat dijous que ve 8 malgrat la declaració de festiu local, després de la suspensió del dia de Santa Quitèria.

Te puede interesar
Lo más visto