Onda i Almassora en alerta per la celebració de carreres il·legals de cotxes i motos

Tant la policia local com la Guàrdia Civil extremaran la vigilància en aquestes zones

General 01 de octubre de 2020 Redacció
58

Les localitats d'Almassora i Onda han donat l'alerta als cossos de seguretat per la celebració de carreres il·legals nocturnes de cotxes i motos. Aquests esdeveniments se solen realitzar en els polígons industrials de totes dues localitats i tant la policia local com la Guàrdia Civil extremaran la vigilància en aquestes zones.

Aquestes pràctiques estan provocant incidents com el del passat dissabte a Onda, on es van notificar quatre ferits lleus després de patir un accident de cotxe. El conductor del turisme va donar positiu en els test de drogues i alcohol i se li retirà el permís de conduir a espera de veure que sanció més li pot caure. De la mateixa manera, el divendres a la nit un jove de 21 anys resultava ferit greu a Almassora després d'impactar la seua moto contra un cotxe en un incident també vinculat a aquestes carreres il·legals.

Des de l'Ajuntament d'Almassora es preveu realitza un pressupost per a condicionar els polígons amb regruixos i altres senyals que impedisquen a aquests joves celebrar aquest tipus de carreres. En el consistori d'Onda també s'estén aquesta preocupació davant aquestes carreres il·legals de cotxes, i s'assegura que «es manté una vigilància activa», alhora que s'apel·la a la conscienciació ciutadana per a frenar aquestes pràctiques.

Per part seua, mentrestant la Guàrdia Civil i la Policia Local coordinen operatius per a investigar aquestes convocatòries de carreres il·legals i augmentar la vigilància en aquestes zones.

Te puede interesar
Lo más visto