Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Junta de Govern Local aprova la línia d'ajudes a les sales de concerts dotada amb 60.000 euros

Verònica Ruiz: «Les subvencions naixen de la voluntat de suport de Cultura al sector de la música en directe»

Cultura 01 de octubre de 2020 REDACCIÓ
auditoriol03

La Junta de Govern Local ha aprovat la proposta de la Regidoria de Cultura de Castelló sobre les bases per a la concessió de subvenions per a les sales de concerts amb l’objectiu d’ajudar als espais de música en viu de Castelló que duguen a terme activitats o projectes enfocats a la promoció de la creació i exhibició de les arts musicals. Les activitats subvencionables es deuen realitzar entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de maig de 2021.

Verònica Ruiz, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, ha posat en valor que les condicions de les ajudes hagen sigut «fruit del consens i del diàleg i de l'estratègia conjunta que hem traçat durant la crisi sanitària per a fer costat als diferents sectors que treballen per a portar activitat cultural i artística a Castelló». A més, destaca que les subvencions naixen de la voluntat de suport de Cultura al sector de la música en directe.

Com detallen les bases impulsades per la regidoria de Cultura, la subvenció és compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat procedents de qualssevol altres Administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o d'Organismes Internacionals sempre que la suma de tots ells no supere el cost total de l'activitat. Aquelles persones que vulguen sol·licitar l’ajuda han de tindre la titularitat de la gestió de la sala i les actuacions que es duguen a terme han de ser obertes al públic. Les sales han de tindre vigent la llicència d’activitat per fer actuacions en directe i han de tindre el certificat digital.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter