Ximo Puig destaca el Port de Castelló com un actiu potent per a la indústria ceràmica i citrícola

El cap del Consell assisteix a la presa de possessió del president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rafael Simó

Economía 01 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Puerto-de-Castellón-se-sitúa-entre-los-más-rentables-de-España

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que la Comunitat Valenciana necessita al Port de Castelló «perquè siga un actiu potent per a la nostra indústria ceràmica i citrícola» i es configure com un «revulsiu» del sector industrial. I és que El Port de Castelló s'ha convertit en una porta al món d'algunes de les indústries més importants de l'economia valenciana i s'ha convertit en el nové port amb major trànsit d'Espanya.

Ximo Puig, que ha assistit a la presa de possessió del president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rafael Simó, ha indicat que un país sense indústria «no pot ser un país avançat» i, en aquest sentit ha argumentat que des del Consell s'estan realitzant «tots els processos de reindustrialització per a aconseguir la recuperació de la Comunitat Valenciana».

El màxim responsable de l'Executiu autonòmic ha lloat el paper de l'Estat «en la revitalització de l'economia». Ha afegit que «és el moment en el qual l'Estat ha de tirar cap avant» amb l'objectiu de propiciar l'activitat i recuperació dels diversos sectors econòmics. «Ara és el temps del públic, de jerarquitzar bé i d'encertar bé perquè seran milers els recursos que s'han de posar des dels fons públics per a dinamitzar i reactivar l'economia», ha afegit Puig.

Te puede interesar
Lo más visto