Onda secunda la rectificació de Marzá després del conflicte sobre la presència de la infermeria escolar 

Educació 01 de octubre de 2020 Redacció
Onda-enfermeras-710x500

L'ajuntament d'Onda celebra la rectificació pública del conseller d'Educació, Vicent després del conflicte sobre la presència de la infermeria escolar. Així doncs, des de la institució s'espera poder reincorporar el diferent personal com més prompte millor als centres educatius quan es duga a terme la resolució de la Generalitat Valenciana. El conseller va rectificar ahir en les Corts Valencianes i va confirmar que no s'efectuaria el programa específic d'infermeria escolar com van prometre, per la qual cosa dona via lliure als ajuntaments perquè ho duguen a terme.

L'alcaldessa de la localitat, Carmina Ballester, ha declarat: “Celebrem que s'haja imposat el sentit comú als vetos polítics i prompte les infermeres podran tornar als col·legis, que és el lloc on són més útils i necessàries, i més davant una pandèmia”.

El govern municipal d'Onda també insistirà a la direcció territorial d'Educació perquè les infermeres puguen prestar com més prompte millor la labor preventiva i sanitària als alumnes.

Te puede interesar
Lo más visto