Marco secunda al nou president de l'Autoritat Portuària de Castelló

L'alcaldessa de Castelló ha destacat en la seua intervenció la “gran sintonia” amb el Port de la ciutat.

Política 01 de octubre de 2020 Redacció
01-10-20 toma de posesión autoridad porturiaria

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat aquest dijous en la presa de possessió del nou president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, al costat del president de Ports de l'Estat, Francisco Toledo, i el president de la Generalitat, Ximo Puig. En l'acte, l'alcaldessa ha reconegut la trajectòria, l'experiència en la gestió municipal i el coneixement de la ciutat del nou president de PortCastelló després del seu pas per l'Ajuntament de Castelló com a regidor d'Urbanisme. “Ha dissenyat el planejament urbanístic de la ciutat i coneix a la perfecció les necessitats del Port i de la ciutat”, ha dit Marco.

En aquest sentit, l'alcaldessa ha destacat en la seua intervenció la “gran sintonia” de la ciutat de Castelló amb el Port. “Castelló és una ciutat unida i que mira a la mar, amb una relació extraordinària amb el Port, que és una part molt important per al desenvolupament socioeconòmic”, ha indicat. Així, ha animat a continuar treballant en aquesta línia per a reforçar els vincles i ampliar els llaços de la ciutat amb el Port.

A l'acte de presa de possessió també han assistit també els tinents d'Alcaldia Ignasi García, Fernando Navarro, José Luís López, Mary Carmen Ribera i Omar Braina

Te puede interesar
Lo más visto