Nules aposta pel transport urbà ampliant-ho a les vesprades

Entra en vigor l’horari d’hivern fins al pròxim 31 de maig del 2021.

General 01 de octubre de 2020 Redacció
IMG_4839

 L’Ajuntament de Nules ha incrementat el servei de transport urbà amb l’entrada en vigor de l’horari d’hivern, de manera que com a novetat s’amplia el servei a les vesprades amb dos nous horaris tant per al poble, les platges com per a Mascarell.

Des de la regidoria de Transport s’assenyala que “amb aquesta nova iniciativa s’estableix un nou servei de transport urbà en horari de vesprada que no hi havia al nostre poble i que considerem que és necessari per a facilitar la mobilitat a la ciutadania, ja que amb aquest servei de transport urbà les persones usuàries poden desplaçar-se a la zona marítima, a Mascarell i a diferents punts de la localitat  i del terme municipal com la senda mitjana, entre altres”, matisa la regidora M. José Esteban.

De fet,  cal recordar  que fa unes setmanes l’Ajuntament de Nules va instal·lar una nova parada d’autobús en la zona hortofructícola de la Senda Mitjana, un lloc situat a les afores de la població que alberga magatzems de cooperatives i de comerços citrícoles, bars, i supermercats, i que en els mesos de la campanya citrícola és molt transitada. Així doncs, aquest nou punt d’accés també forma part de l’actual itinerari del servei de transport urbà de l’ajuntament.

 L’horari d’hivern del bus urbà, platges i Mascarell amb aquests nous serveis ha començat l’1 d’octubre i estarà en vigor fins al pròxim 31 de maig del 2021.

  

Te puede interesar
Lo más visto