Onda inicia la reforma i ampliació de la Secció IES Serra Espadà

El projecte s'emmarca en el Pla Edificant i suposarà un import de casi 5 milions d'euros

General 02 de octubre de 2020 Redacció
SECCIÓ SERRA ESPADÀ_01

L'Ajuntament d'Onda ha iniciat la reforma i l'ampliació de la Secció IES Serra Espadà, projecte emmarcat en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, per un import total de 4.911.672,90 euros entre la inversió, la memòria, projecte i direcció d'obra.

Les obres adjudicades a Cresol Obres i Servicis S.L es realitzaran en dos fases: una inicial en què es construirà un nou edifici amb una previsió d'execució de 14 mesos, i una segona fase en què s'actuarà en la resta de l'edifici i que obligarà a reubicar als alumnes en aules prefabricades situades en el solar adjacent.

Després de supervisar la zona d'obra junt amb els tècnics i la directora del centre, la regidora d'Educació i Formació, Estela Badenes, ha destacat que els alumnes de la localitat es mereixen "unes instal·lacions de qualitat" per a poder rebre una bona formació".

Concretament, este projecte permetrà convertir al centre en un institut independent que comptarà amb setze unitats de Secundària, quatre de Batxiller i dos de Formació Professional. Així mateix, en la segona fase, s'escometran les millores i ampliació en l'actual edifici de l'IES Secció Serra Espadà.

L'Ajuntament d'Onda ha avançat més de 6 milions d'euros per a millorar els centres educatius d'Onda, incloent l'ampliació de la Secció Serra d'Espadà, Pius XII, Baltasar Rull i Mestre Caballero, dels quals la Generalitat Valenciana encara no ha realitzat cap ingrés.

Te puede interesar
Lo más visto