Bautista avança a tercera ronda de Roland Garros després de véncer amb contundència a Balazs

El castellonenc va superar l'hongarés per 6-3, 6-1 i 6-2 en tres hores i mitja de partit

Esports 02 de octubre de 2020 Redacció
bautista-k0XD-U803303325388q-624x385@RC

Roberto Bautista s'ha classificat per a la tercera ronda de Roland Garros després de superar amb contundència al tenista hongarés Attila Balazs, 87 del món, per 6-3, 6-1 i 6-2 en una hora i quaranta-set minuts.

El castellonenc no va arrancar el partit molt fi i ho aprofità Balazs per a posar el (0-1) . No obstant, el de Benlloch se va anar enganxant al partit i va aconseguir remuntar fins a igualar a tres jocs. L'espanyol va començar a agafar confiança amb el pas dels minuts i recolzat en el seu drive i traient el màxim partit dels seus primers servicis, va aconseguir emportar-se el primer set amb claredat (6-3) .

El segon set va ser testimonial. Bautista espremia al màxim a Balazs que veia com se li anava el set després de cometre diversos errors no forçats. El castellonenc es va imposar per un incontestable 6-1 en a penes 37 minuts. 

L'últim set es preveia que cauria ràpid per a un Bautista llançat i molt confiat en els seus colps i pujades a la xarxa. El de Benlloch no deixà oprtunitat a Balazs i s'adjudicà el set amb un 6-2 definitiu després de trenta-dos minuts de partit.

Bautista s'enferntarà en quarta ronda al seu compatriota Pablo Carreño. És la sexta vegada que Bautista aconseguix la tercera ronda del Grand Slam de París i aspira a jugar els octaus de final per tercera vegada en la seua carrera.

Te puede interesar
Lo más visto